Salibandykeskus Kanuuna
PL 237
67101 Kokkola

Perustajajäsenet:

Mika Sarkkinen
p. 050-3265200

s-posti: mika.sarkkinen(at)kokkola.fi
Vastuualue: markkinointi, vuorot, turnaukset

Markku Sarkkinen
p. 050-5507284
s-posti: markku.sarkkinen(at)luukku.com
vastuualue: hallin kunnossapito

Pertti Kuosmanen
p. 050-35 52 869

s-posti:pertti.kuosmanen(at)kokkola.fi

Vastuualue: markkinointi, vuorot, turnaukset

Timo Lehto
p. 044-7250044
s-posti: timo.lehto(at)kpedu.fi

Vastuualue: markkinointi, vuorot, turnaukset

 

TAUSTAA: Vuonna 1997 valtion puolustuslaitos lopetti toimintansa Kokkolan Pikiruukissa. Armeijan käytössä olleet koulutus-, huolto- ja varastotilat jäivät tyhjilleen ilman uutta käyttäjää.  Huhtikuussa 2000 käynnistyi uuden salibandyhallin etsintä Lassiehallin lopetettua toimintansa. Monien vaiheiden jälkeen hallille löytyi tila vanhasta tykkihuoltohallista. Salibandy Arenan rakentaminen käynnistyi elokuussa 2000. Kolmisen vuotta tyhjänä ollut halli alkoi saada uutta ilmettä.

HANKKEEN VAIHEET: Vuosi 2000 elokuu. Väliseinien purkamista, lattian valaminen alkaa, katon ja seinien maalausta. Syyskuu Maton asennus, sähkötöitä, kaukolämmön kytkeminen, saniteettitilojen rakentaminen alkaa, pelikentän, kaukalon ja verkkojen asentamista. Lokakuu Vakiovuorot alkavat pyöriä. Halli keskeneräinen ja paljon töitä tehtävänä. Tykkihuoltohallin muuntuminen toimivaksi salibandyhalliksi ei ole käynyt, eikä käy ilman vastoinkäymisiä.  Sen olemme saaneet huomata. Työ jatkuu...

HANKKEEN MOTIIVIT: Haluamme jatkaa Lassiehallin arvokasta työtä kokkolalaisen salibandykulttuurin rakentajana. Salibandykulttuurin täysipainoinen kehittyminen vaatii pelaamiseen soveltuvan, lajin ehdoilla rakennetun tilan. Se vaatii myös ihmisiä, jotka ovat valmiita panostamaan ja uhraamaan omaa aikaansa lajin edistämiseksi. Salibandy on laji joka on pesiytynyt eritoten nuorten pariin. Erityisesti heidän toivomme löytävän tiensä hallille, luo tämän vauhdikkaan ja mukaansatempaavan lajin.

TULEVAISUUS: Salibandykeskus Kanuunan perustajajäsenet ovat pitkän linjan salibändääjiä (eräät heistä yli 20 vuotta lajia harrastaneita, monia kehiä kolunneita). Haaveilemme salibandyn nuorisotoiminnan aloittamisesta. Jälkeläisistämme saamme kokoon reilun kentällisen verran pelimiehiä/-tyttöjä, joten mukaan mahtuu muitakin. NYT on korkea aika aloittaa salibandyn nuorisotoiminta kaupungissamme. Isät ja äidit innolla mukaan.

Kokkolassa 27. syyskuuta 2000

 Takaisin etusivulle