Kanuuna 2 - Näin projekti etenee...

Su 4.11. Kenttä on pelikunnossa. Harjoitusvuorot uudessa hallissa ovat jo alkaneet.


Pe 2.11. Mattomiehet Esa (salibandyn maailmanmestari 1995) ja Juha leikkasivat ja liimasivat ja saumasivat maton pelikuntoon yhdessä vuorokaudessa.

 

La 27.10. Hallin lattian viimeistely on käynnissä. Muutama saumakohta paikattiin, jotta matto asettuu siististi ja tasaisesti paikoilleen. Varma on varma. Kuva otettu pukukoppien päällä olevasta katsomosta, josta on hyvät näkymät kentälle. Mattomiehet tulevat jo perjantaina 2.11.


La 27.10. Näkymä hallin pohjoispäädystä. Pukuhuonetilat katsomotilan alapuolella. Vasemmalla sijaitsevan oviaukon taakse tulee pieni varasto. Suihkutilat ja vessa tulevat oikeaan kulmaan.


La 27.10. Katsomosta tulee pieni n. 30 hengelle tarkoitettu. Tämän päädyn rakentaminen jatkuu kunhan saamme kentän pelikuntoon.


La 29.9. Puretut seinät siirretään sopivan kokoisina hallin eteläpäätyyn. Seinistä rakentuvat mm. pukuhuonetilat.


La 22.9. Väliseinät väistyvät ja kenttä alkaa pikkuhiljaa hahmottua. Putkimiehet ovat myös aloittaneet työnteon. Lämmityksen kytkeminen ja vesijohdon liittäminen ovat käynnissä.


La 8.9. Lattia on eriomaisessa kunnossa, eikä vaadi juurikaan tasottamista pelimattoa varten. Seuraavaksi kipsilevyseinän jälkeen on vuorossa taustalla häämöttävä lastulevyseinä. Paloittelemme seinän sopiviin osiin ja rakennamme niistä pukuhuonetilat hallin eteläpäätyyn. Innokkaita ja osaavia talkooporukoita tarvitaan avuksi!


La 8.9. Hallin sisältä puretaan kaksi kevyttä väliseinää ja pohjoispäädyssä olevat toimistotilat. Työn alla oleva kipsiseinän purkaminen alkoi lauantaina 8.9. aamupäivällä ja se saatiin purettua iltaan mennessä.


La 8.9. Kanuuna 2. Täältä tullaan! 40 m pitkä ja 20 m leveä vanha kalliohalli, tykkihalli odottaa salibandypelaajien rynnistystä.

Tervetuloa paikan päälle!